Spoštovani starši in drugi obiskovalci prireditve in adventnega bazarja!

Praznične lučke že utripajo in, v to ne dvomimo, veliko domov že krasijo izdelki naših učencev (narejenih s pomočjo staršev, starih staršev in učiteljev), ki so bili ponujeni na ADVENTNEM BAZARJU v sklopu prireditve ob sprejemu prvošolcev v skupnost učencev na OŠ Velika Dolina. S prostovoljnimi prispevki se je letos zbralo nekaj več kot 1000 €, za kar se vam moramo iskreno zahvaliti.

Denar je nakazan na račun Šolskega sklada, porabljen pa bo, tako kot doslej, za naše otroke. Naj navedem nekaj  namenov, ki smo jih iz teh sredstev pokrili v tem koledarskem letu:

  • sofinanciranje vseh izvedenih šol v naravi,
  • pomoč pri plačilu prehrane za nekaj otrok,
  • pokritje stroškov za vse prijavnine in štartnine za športna tekmovanja in tekmovanja iz znanj za učence naše šole,
  • pokritje stroškov avtobusnih prevozov v sklopu dni dejavnosti v letošnjem septembru in začetku oktobra (Pikin festival v Velenju, naravoslovni dan v Ljubljani, športni dan na atletskem stadionu v Brežicah).

S tem smo občutno zmanjšali stroške položnic, ki so običajno v začetku šolskega leta še posebej visoki. V prejšnjih letih pa smo denar porabili tudi za nakupe stvari, ki so namenjene boljšemu počutju vseh  otrok (kavči, igrala …).

Še enkrat se vsem zahvaljujemo in vas vabimo, da se tako množično odzovete tudi v drugih akcijah, s katerimi polnimo naš račun (zbiralne akcije starega papirja, akcija zbiranja starih tonerjev in kartuš).

 

V imenu Upravnega odbora Šolskega sklada OŠ Velika Dolina:

Biserka Čančer,

svetovalna delavka

Dostopnost